Yritys

Scancap – Luotettava perheyritys

 

1997 Perheyritys syntyy

Scancap Finland Oy:n tarina sai alkunsa Rovaniemellä kun Jari Lukkarila perusti yrityksen Joulupukin Pajakylään, Napapiirille vuonna 1997. Heti toiminnan alkumetreillä yritykseen tilattiin ensimmäinen teollisuusbrodeerauskone Japanista asiakkaiden logojen laadukasta merkintää varten. Tuolloin koneet olivat varsin harvinaisia alan yrityksissä Suomessa. Asiakkaiden logo merkittiin tuotteisiin tuolloin lähes ainoastaan silkkipainomenetelmällä.

Perheyritys tänään

Scancap Finland Oy on koko toimintansa ajan toiminut samalla liikeidealla ja samalla omistajapohjalla, kokonaan kotimaisessa omistuksessa. Yrityksen kasvuperustana ovat pitkät asiakassuhteet, hyvä henkilökunta, korkeatasoisen osaamisen ylläpitäminen. Yritys on sen alkuvaiheesta alkaen varmistanut kilpailukykynsä luomalla yhteydet suoraan tavaran valmistajiin turhia väliportaita välttäen. Yritys on laajentanut voimakkaasti ns. ”kovien tuotteiden”, eli liikelahjojen ja messutuotteiden valikoimaa vaatetuksen rinnalla.  Logomerkkaamossa konekantamme mahdollistaa nykypäivänä brodeeraukset ja brodeeratut kangasmerkit, sekä siirtokuva tekstiilipainatukset ja tarratulosteet!

Lukkarilan perhe on vahvasti mukana Scancapin yritystoiminnassa. Jarin johtaessa yritystoimintaa vaimo Marjo valvoo taloushallintoa ja poika Sampo vastaa tuotantotoiminnasta ja toimii Pohois-Suomen alueella myyjänä. Myös nuoremmat sisarukset ovat työskennelleet usein kesätyöntekijän ja kiireapulaisen tehtävissä.

Olemme tänään yksi merkittävimmistä profiilituotealan yrityksistä Suomessa. Toimimme koko valtakunnan alueella viideltä paikkakunnalta; Oulusta, jossa sijaitsee pääkonttori ja logomerkkaamo, Rovaniemeltä, Savonlinnasta, Joensuusta sekä Kuusamosta. Vahvuutenamme on kokenut ja osaava myyntihenkilöstö sekä oma logomerkkaamo, joka mahdollistaa toimituksen joustavuuden ja nopeuden.

Ota rohkeasti yhteyttä, Odotamme innolla yhteistyötä kanssanne!