Yritys

Scancap – Luotettava perheyritys jo 25 vuotta

 

1997 Perheyritys syntyy

Scancap Finland Oy:n tarina sai alkunsa Rovaniemellä kun Jari Lukkarila perusti yrityksen Joulupukin Pajakylään, Napapiirille vuonna 1997. Heti toiminnan alkumetreillä yritykseen tilattiin ensimmäinen teollisuusbrodeerauskone Japanista asiakkaiden logojen laadukasta merkintää varten. Tuolloin koneet olivat varsin harvinaisia alan yrityksissä Suomessa. Asiakkaiden logo merkittiin tuotteisiin tuolloin lähes ainoastaan silkkipainomenetelmällä.

Perheyritys tänään

Scancap Finland Oy on koko toimintansa ajan toiminut samalla liikeidealla ja samalla omistajapohjalla, kokonaan kotimaisessa omistuksessa. Yrityksen kasvuperustana ovat pitkät asiakassuhteet, hyvä henkilökunta, korkeatasoisen osaamisen ylläpitäminen. Yritys on sen alkuvaiheesta alkaen varmistanut kilpailukykynsä luomalla yhteydet suoraan tavaran valmistajiin turhia väliportaita välttäen. Yritys on laajentanut voimakkaasti liikelahjojen ja messutuotteiden valikoimaa vaatetuksen rinnalla. Oulun logomerkkaamossa konekantamme mahdollistaa nykypäivänä brodeeraukset ja brodeeratut kangasmerkit, sekä siirtokuva tekstiilipainatukset ja tarratulosteet! Tarjoamme myös asiakkaillemme ompelupalveluja aina housujen lyhennyksistä kangasmerkkien ompeluun.

Olemme tänään yksi merkittävimmistä profiilituotealan yrityksistä Suomessa. Toimimme koko valtakunnan alueella usealta paikkakunnalta; Oulusta, jossa sijaitsee pääkonttori ja logomerkkaamo, Rovaniemeltä, Savonlinnasta sekä Kuusamosta. Lisäksi myyntiedustajia toimii ympäri Suomen. Vahvuutenamme on kokenut ja osaava myyntihenkilöstö sekä oma logomerkkaamo, joka mahdollistaa toimituksen joustavuuden ja nopeuden.

Ota rohkeasti yhteyttä. Odotamme innolla yhteistyötä kanssanne!