UMA Trinity Gum kuulakärkikynä

UMA Trinity Gum kuulakärkikynä

Kynät ja nimenomaan kuulakärkikynät logolla ovat muutakin kuin kirjoitusvälineitä. Tämän ajatuksen ymmärsi jo yli 50 vuotta sitten Uman yrityksen perustaja Fritz Ullmann. Ullmann luotti luovaan ja innovatiiviseen tiimiinsä, joka halusi tuottaa korkealaatuisia ja samalla yksilöllisiä myynninedistämistarkoituksessa olevia kuulakärkikyniä logolla. Uman kynät ovat luotettavia ja laadukkaita mainostuotteita. 

Uman Trinity Gum -kynässä on miellyttävän kumipintainen kolmion muotoinen runko. Klipsi on sävysävyyn rungon kanssa ja klipsi on kiiltävää muovia. Useita värejä. Trinity -sarjasta on saatavissa myös kynää kromatulla metallikärjellä tai ilman kumipintaa. 

Esimerkkihinta: 500 kpl 1,35 €/kpl, 1000 kpl 1,10 €/kpl ja 2500 kpl 1,05 €/kpl. Hinta sisältää logon 1-väripainatuksen aloituskuluineen. 

Kysy lisää näistä tai muista UMA kynistä ”pyydä tarjous” -linkin kautta tai ottamalla suoraan yhteyttä meidän Scancapin myyntitiimimme edustajaan. Näiltä sivuilta löytyy vain muutama kuulakärkikynä esimerkki.