Alan johtava tekstiilipaino Oulussa

  • 23.2.2023

Scancap on tarjonnut tekstiilipainatukset sekä brodeeraukset messutuotteisiin, liikelahjoihin ja mainostekstiileihin jo yli 25 vuoden ajan. Korkeatasoisen osaamisen ja hyvien asiakassuhteiden ansiosta Scancap onkin tänä päivänä merkittävimpiä profiilituotealan yrityksiä koko Suomessa. Pääkonttorimme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Oulussa, mutta palvelemme toimipisteidemme ja myyntiedustajiemme kautta kattavasti ympäri maan.

Tekstiilipainatusta Oulusta koko Suomea palvellen

Scancap tarjoaa monipuolisen valikoiman promotuotteita sekä yritystekstiilejä brodeerauksella ja painatuksella. Haluamme omalta osaltamme taata, että yrityksesi tulee jäämään brändituotteiden ja -tekstiilien ansiosta positiivisella tavalla ihmisten mieleen. Ammattitaitoinen suunnittelutyö ja korkealuokkainen painatusjälki antavat yrityksestäsi aina luotettavan ja asiantuntevan vaikutelman.

Toteutamme brodeeraus- ja painotyöt valtaosin logomerkkaamossa Oulussa. Toimimme valtakunnallisesti myös Rovaniemen, Savonlinnan sekä Kuusamon toimipisteistä käsin. Lisäksi myyntiedustajamme palvelevat alueen asiakkaita Nurmeksessa, Torniossa sekä Seinäjoella. Monipuolisesta valikoimastamme niin suuret kuin pienetkin yritykset, yhdistykset, seurat sekä tapahtumajärjestäjät löytävät omiin tarpeisiinsa ja budjettiinsa sopivimmat tuotteet.

Scancap toteuttaa logomerkkaukset ja painotyöt pohjoisen vankalla osaamisella

Scancap on pukenut yrityksiä ja yhdistyksiä pian kolmekymmentä vuotta. Olemme yksi logopainatus- ja mainostekstiilialan vahvimmista pioneereistä. Yrityksemme menestystarinan päätekijöitä ovat asiakkaita kunnioittava palveluhenkisyys, vankka ammattitaito sekä ajan hermoilla pysyminen. Emme tyydy vain nykyiseen osaamiseemme, vaan haluamme olla aktiivisesti mukana  kehittämässä alan toimintaa. Pidämme ammattitaitoamme jatkuvasti yllä ja seuraamme tiiviisti toimialamme tapahtumia.

Scancap on jo vuosia kuulunut kansainväliseen Promotional Product Service Institute -järjestöön, joka on Euroopan suurin mainos- ja profiilituotealan yritysten verkosto. Kotimaassa olemme osa Fespa Finland yhdistystä, joka lanseerasi muun muassa Proudly Printed In Finland -merkin kotimaisille painajille. Merkki myönnetään kaikille yhdistyksen jäsenyrityksille, jotka täyttävät vaaditut kotimaisuusasteen kriteerit. Lisäksi kuulumme suomalaiseen Promo Group -ryhmään, joka jakaa alan tietoa ja ammattitaitoa tekemällä muun muassa yhteistä markkinointia.

Logojen paitapaino

 

Lippikset ja t-paidat painatuksella Oulusta

Scancap haluaa ylpeästi pitää yllä pohjoista osaamista. Kysytyimpiä palveluitamme ovat lippisten logomerkkaus sekä t-paitapainatus, jotka toteutammekin pääasiassa nykyaikaisilla painatustekniikoilla omassa pääkonttorisamme Oulussa. Haluamme olla mukana varmistamassa,  että vaativa ja korkealaatuinen t-paitapainatus on Oulun ja koko Pohjois-Suomen alueella mahdollista nopeasti ja joustavasti.

Asiakkaamme ovat tervetulleita tutustumaan tuotevalikoimaamme ja mallikappaleisiimme Oulun toimipisteelle ennen lopullisen tilauksen vahvistamista. Kotipaikkakuntamme lisäksi pyrimme kuitenkin palvelemaan laadulla ja tinkimättömyydellä koko Suomea. Selaa tuotevalikoimaa tai tutustu kuvastoihimme täällä: Kuvastot. Kysy rohkeasti lisätietoja tai pyydä tarjous! Autamme mielellämme yritystäsi löytämään tarkoitustaan parhaiten palvelevat tuotteet.