Kesälahja työntekijälle ja asiakkaalle

  • 28.4.2023

Kesä ja lomakauden alku on erinomainen ajankohta muistaa työntekijöitä ja asiakkaita. T-paita, lippis, juomapullo, kesäkassi, rantapyyhe tai vaikka piknik-pakkaus ovat upeita vaihtoehtoja, kun hankintalistalla on täydellinen kesälahja työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Scancap painattaa liikelahjat logolla laadukkaalla, modernilla tekniikalla, joka kestää sekä aikaa että katseita. Tutustu kuvastoihimme ja kysy lisää: Kuvastot.

Kesälahjan tarkoituksena on kirkastaa yrityksesi brändiä ja viedä viestiäsi eteenpäin. Samalla se on vilpitön keino kiittää hyvästä yhteistyöstä ja ansioituneesta palvelusta.

Valitse siis kesälahjat käytännöllisyys ja hyvä maku edellä. Näin varmistat, että kesälahja päätyy varmasti käyttöön myös tulevina kausina. Hyvänä pidetty ja käytössä kulunut yrityslahja kertoo tarinaa laadusta ja kestävyydestä, tätä tarinaa myös yrityksesi haluaa kertoa eteenpäin.

Käytännöllinen mainoslahja on paras kesälahja työntekijöille ja asiakkaille

Yrityksen nimellä tai logolla merkitty juomapullo tulee kesähelteillä enemmän kuin tarpeeseen. Laadukas juomapullo on toimiva mainoslahja, sillä se kulkee asiakkaasi tai työntekijäsi mukana töihin, kaupungille ja harrastuksiin. Juomapullo on verrattain edullinen tapa viedä yritystäsi tehokkaasti eteenpäin. Scancapin kautta saat myös mukit, lounasrasiat, tarjottimet ja lukemattomat muut tuotteet.

Mahtavien työntekijöiden ja tärkeiden asiakkaiden kohdalla kesälahjaan haluaa panostaa hieman enemmän. Hyvä idea on koota kesäkassi tai piknik-kori, joka täytetään rantapyyhkeellä, retkiastioilla ja muilla toivotuilla tuotteilla – kaikki yrityksen logolla varustettuna! Tutustu Scancapin tarjontaan tai ota yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä, millaisilla mainoslahjoilla yrityksesi suuntaa kohti kesää.

Keltaiset astiat ja hamampyyhe pöydällä pellavaliinan päällä.

T-paidat omalla kuvalla ja tekstillä

T-paidat ja lippikset ovat kesäkauden peruspuvustoa. Tätä myöten ne ovat myös oivia lahjaideoita omille työntekijöille, yhteistyökumppaneille ja asiakkailla. Omalla logolla varustettu lippis tai t-paita näkyy kauas ja tuo yrityksesi mukavalla tavalla esille katukuvassa ja yleisötapahtumissa.

Lippisten ja t-paitojen painatus ja brodeeraus tapahtuu Scancapilla nykyaikaisella, kestävällä menetelmällä – näin tuote pysyy hyvännäköisenä pesusta ja käytöstä toiseen.

Liikelahjan painatus antaa mahdollisuuden tehdä yritystäsi laajalti tunnetuksi. Laadukkaita ja mukavan näköisiä brändituotteita käytetään mielellään vapaa-ajalla, mikä lisää yrityksesi näkyvyyttä ihmisten arjessa. T-paitojen ja lippisten lisäksi myös esimerkiksi shortsit, tuubihuivit ja kangaspintaiset hiuspannat ovat mainioita mainoslahjoja kesäkauteen.

Kotimainen Scancap tarjoaa kesän parhaat liikelahjat painatuksella

Kesä on oivallista aikaa yrityslahjojen jakamiseen ja käyttöön. Siinä missä joululahjat painottuvat lämpimiin, kotoisiin tuotteisiin, kannustavat yrityksen kesälahjat ulos muiden ihmisten seuraan. Rantapyyhe, kylmälaukku, sadeviitta tai grillaussetti – kaikki houkuttelevat kesän rientoihin ja hauskanpitoon ystävien kanssa. Samalla tämä on mainio tilaisuus viedä oman yrityksesi viestiä eteenpäin. Kannusta siis asiakkaitasi ja työntekijöitäsi kesäiseen ilonpitoon liikelahjojen myötä.