Kotimainen liikelahja suomalaisen työn puolesta – Scancapille myönnetty Avainlippu-merkki

  • 25.8.2023

Scancapille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki. Avainlippu-merkki on osoitus suomalaisesta työstä ja palvelusta. Kun hankit liikelahjat ja mainostuotteet Scancapilta, tiedät tukevasi kotimaista, paikallista yritystä. Scancap tarjoaa painatuksille ja brodeerauksille suomalaisen vaihtoehdon. Kotimainen liikelahja on tuote, jota jokainen asiakas ja yhteistyökumppani arvostaa.

Tue kotimaista, valitse suomalainen liikelahja

Kun valitset yrityksellesi liikelahjaa, suosi suomalaista. Kotimainen liikelahja on merkki siitä, että arvostat Suomessa tehtyä työtä ja haluat toiminnallasi tukea muita kotimaisia yrityksiä. Tätä viestiä viet valinnoillasi eteenpäin myös omille asiakkaillesi. Kun muistat yhteistyökumppaneitasi tai pitkäaikaisia asiakkaitasi Suomessa painetulla tai suomalaisella liikelahjalla, kertoo se laadusta ja ymmärryksestä suomalaista työtä kohtaan.

Kotimainen mainoslahja on ilahduttava kiitoslahja messuille ja tapahtumiin. Suomessa painetut mainostuotteet kertovat kotimaisesta työstä laajalle yleisölle. Suomalainen mainoslahja on myös erinomainen muisto ulkomaalaisille vieraille tai kansainvälisille yhteistyötahoille. Kotimaisella vaihtoehdolla yritys jää takuuvarmasti positiivisella tavalla mieleen – suomalainen tuote on aina arvostettu! Kysy Scancapilta lisää kotimaisten tuotteiden vaihtoehdoista.

Kun valitset kotimaisen tuotteen tai palveluntarjoajan, tuet samalla kotimaassa tehtyä työtä. Jatkuvuuden kannalta on aivan oleellista, että suomalaiset yritykset vetävät yhteistä köyttä Suomen ja suomalaisen työn puolesta. Siksi on tärkeää, että jokainen meistä kiinnittää valinnoissaan huomiota kotimaisuuteen. Suomalaista työtä tukemalla varmistamme yhdessä, että Suomessa on työtä ja työpaikkoja nyt ja jatkossa.

Avainlippu-merkki takaa kotimaiset liikelahjat

Kun haluat tehdä kotimaisen, vastuullisen valinnan, valitse Scancap. Scancapille myönnetty Avainlippu-merkki on viesti siitä, että tuotamme suomalaisesta palvelua. Avainlippu-merkki ohjaa asiakasta valitsemaan kotimaista työtä tukevat vaihtoehdot. Merkki myönnetään vaan tietyt kotimaisuus-kriteerit täyttäville tuotteille ja palveluille: näin kuluttaja tai yritys voi varmasti tietää tukevansa suomalaista työtä.

Tuotteidemme painatukset ja brodeeraukset toteutetaan valtaosin kotimaassa, omassa Oulun toimipisteen painopaikassamme. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina kotimaisen ratkaisun ja toteuttamaan laajatkin tilaukset paikallisin voimin. Kun etsit kotimaista liikelahjaa, ota yhteyttä Scancapiin. Suomalaisen palvelun lisäksi löydät kauttamme myös lukuisat suomalaiset tuotteet ja kotimaiset vaihtoehdot – kysy lisää!

Kiitos kun valitset suomalaisen työn ja Scancapin!