Joululahjat työntekijälle ja asiakkaalle

  • 16.10.2023

Joulun alla on tapana muistaa työntekijöitä sekä yhteistyökumppaneita pienellä lahjalla. Yrityksen antama joululahja on lämmin tapa osoittaa kiitosta kuluneesta vuodesta. Hyvä joululahja on moneen käyttöön sopiva ja laadukas. Herkkukorit ja ruokalahjat päätyvät aivan varmasti joulupöytään. Kodin jokapäiväiset tuotteet, kuten kynttilät, saippuat, löylytuoksut ja muut tarvikkeet tulevat aktiiviseen käyttöön. Työntekijää voi ilahduttaa myös elektroniikalla, pehmoisella viltillä, pyyhesetillä tai vaikka lahjakortilla. Kysy lisää joululahjaideoita Scancapilta!

Kevyttoppatakki ja siihen sointuva kaulahuivi joululahjaksi työntekijälle.

Mitä työntekijälle joululahjaksi?

Työntekijöille annettu joululahja on viesti siitä, että työnantaja arvostaa työntekijöidensä työpanosta ja haluaa ilahduttaa heitä lahjalla. Lahja ei ole vain lämmin ele vaan myös kiitollisuuden osoitus. Lahjan antaminen kuuluu hyvän työyhteisön normaaliin käytänteeseen. Hyvä joululahja työntekijälle on käytännöllinen, kaunis ja moneen tilanteeseen sopiva.

Hyviä ideoita työntekijöiden lahjoiksi löydät esimerkiksi Scancapin joululahjakuvastosta tai tuotevalikoimasta elektroniikka, keittiö ja tarjoilu, sisustus- ja kylpytuotteet sekä design-tuotteet. Huomioithan, että kotisivuillamme olevat tuotteet ovat vain pieni esimerkki koko valikoimastamme. Ota yhteyttä, jos kaipaat lisää ideoita henkilökunnan joululahjoiksi!

Heijastava reppu, pipo ja hanskat yrityslahjana jouluksi.Lahjakortilla lisää valinnanvaraa

Henkilökuntaa voi muistaa myös yksilöidyllä lahjakortilla! Lahjakortti ei voi koskaan mennä vikaan, sillä se sopii aina kaikille. Lahjakortti antaa saajalle vapauden valita hänelle itselleen parhaan lahjan lukuisten vaihtoehtojen joukosta. Saat Scancapin kautta lahjakortit nopealla toimituksella valitsemallesi summalle. Lahjakortti on erinomainen idea myös viime hetken joululahjavinkiksi. Lahjakortti on helppo pakata kirjekuoreen ja ojentaa lahjansaajalle.

Joululahjat yrityksille – mitä pukinkonttiin asiakkaille?

Moni yritys haluaa muistaa työntekijöiden lisäksi myös asiakkaita ja yhteistyökumppaneita joulun alla. Edullinen joululahja asiakkaalle voi olla vaikkapa yrityksen logolla varustettu pipo, termospullo tai laadukas avaimenperä. Myös kotimaiset tuotteet ovat kaunis ja ilahduttava tapa muistaa pitkäaikaisia asiakkaita: ne viestivät yrityksen arvoista ja halusta tukea kotimaan tuottajia.

Suomalaisten yritysten joululahjat lämmittävät niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin kumppaneita. Tuotteita löytyy moneen tarpeeseen. Esimerkiksi suomalaista saippuaa lahjapakkauksessa, kotimainen tarjotin tai käytännöllinen keittiöpyyhe päätyvät varmasti käyttöön kotona ja toimistolla. Varmoja valintoja ovat myös pientuottajien elintarvikkeet, ruokakorit ja muut herkkupaketit. Kysy lisää kotimaisten tuotteiden valikoimasta Scancapilta.

Tutustu Scancapin joululahjakuvastoon täällä: Joulukuvasto 2023